OTKUD MENE OVDE

Već neko vreme razmišljam da se priključim mnogima koji pišu blog. U meni se konstatno vodila borba za i protiv. Mislila sam, toliko je lepih i korisnih blogova i kome sada trebam još i ja da mu tu nešto pametujem o ovome i onome. I tako sam odustala, proglasivši ovu moju ideju za još jednu od blesavih.  
Nedavno sam razgovarala sa drugaricom koja već godinama piše veoma popularan blog i usled njenog izlaganja o korisnosti blogovanja se (po milioniti put) predomislila i odlučila da blog koristim isključivo za predstavljanje radova. I tako se odvažih i krenuh u akciju.
I za malo ponovo odustah. Ovaj put usled nepoznavanja tehnike. Da bi uopšte ovaj moj blog zaživeo morala sam da prođem ubrzani programerski kurs i to treći stepen. :) Sate i sate sam provela u traganju za značenjima pojedinih kodova, pa onda još sate i sate u nastojanju da kreiram (mom oku) što lepši izgled ovog bloga, pa da postavim sve na svoje mesto, pa… Uffff…
Kuda će me sve ovo odvesti - nemam pojma. I dalje nemam plan, ni viziju kako će ovaj blog ubuduće izgledati. Jedino znam da će biti povezan sa mojom velikom ljubavlju – umetnosti, tačnije izradom raznih ukrasnih i primenjivih predmeta. Iako mi je kreiranje bloga i dalje ravno izradi svemirskog broda, odnosno velika nepoznanica, želim Vam dobrodošlicu. Dečije bolesti ćemo, nadam se zajedno, da prebrodimo. Nadam se i da mi nećete zameriti greške koje budem pravila, kao i da ćete ovde (uskoro) naći nešto interesantno za čitanje i gledanje.

2 коментара :

oggy-design studio said...

Dobro nam došla u svet blogera!!!
Pusa iz Subotice

Anya Artesania said...

Bolje vas našla!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".