PISMO JEDNOG RANJENIKA :-)

Dragi moji,
zbog teških povreda (preciznije, opekotina po nogama i rukama) koje sam zadobila tokom gašenja požara, koji je zbog loših instalacija izbio u kuhinji stana u kom živim, neko vreme neću biti u mogućnosti da održavam radionice, kao i da ispoštujem rokove i obaveze prema kupcima.

Ne brinite, osećam se dobro. Lekari su mi naredili strogo mirovanje, a kao poslušan pacijent redovno idem i na previjanje. Iako su rane prilično duboke i ozbiljne, nadam se da ću brzo da se oporavim, a onda nastavljamo sa slanjem pošiljki, učenjem i kreativnim druženjima.
Hvala vam na razumevanju. Svima koji su na FB već saznali šta mi se dogodilo, zahvaljujem na pomoći, podršci, savetima i željama za brzo ozdravljenje. 
Budite mi kreativni, dobri, veseli i zdravi.
Ljubac!
 

P. S.  Na fotografijama koje imaju za cilj da malo uvesele ovaj post vidite davno urađenu ogrlicu "Deciduous", a koja se nalazi u mojoj privatnoj kolekciji.

2 komentara:

Drangulije said...

Drži se Aya!!!!
Inače, malo mi je žao što ne mogu da vidim ogrlicu u celosti...
Nadam se da ćeš je fotkati i tako :)

Snežana Maricic said...

Znam šta ti se dogodilo i veoma mi je žao.
Mogu ti samo poželeti brz oporavak.

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.