FIMO DRUŽENJE ZA DAN ŽENA

Knjižara "Ars Una" u TC Merkator
Već dugo slušate o nekakvoj polimernoj glini FIMO i želeli ste da je isprobate, ali iz nekog razloga - niste znali gde da je nabavite, plašili ste se da se upuštate u eksperimente sa ovim materijalom i slično - nikako da sebi ispunite tu želju. Možda ste od onih koji već izvesno vreme rade sa polimernom glinom, ali imate mnoštvo nedoumica i pitanja - kako da izlakiram ispečenu glinu, za šta sve služi tečni FIMO, kako da...
U knjižari "ARS Una", a uz podršku kompanije TROPIC TRADE, u beogradskom tržnom centru MERKATOR (Bulevar umetnosti 4), u subotu, 8. marta od 11 časova održaću celodnevno kreativno druženje gde ću prezentovati polimernu glinu FIMO.
Tog dana svi posetioci “ARS Una” knjižare će biti u mogućnosti da saznaju mnoštvo informacija o FIMO polimernoj glini, kao i alatu koji se koristi tokom rada sa ovim fantastičnim materijalom. Takođe, moći će da isprobaju FIMO i da se upoznaju sa pojedinim tehnikama koje se primenjuju za njenu obradu, a videće i razne predmete napravljene od ove polimerne gline. Dođite u subotu, 8. marta u knjižaru “ARS Una” da zajedno, u kreativnom druženju sa FIMO polimernom glinom, proslavimo međunarodni Dan žena. :)

2 коментара :

mmm.... said...

Voljela bih prisustvovati prezentaciji! Baš super ideja za 8.Mart! Uživajte! Očekujem, ako ništa post na blogu da vidim kako je bilo :))))

Anya Artesania said...

Žao mi je, draga Selma, što nisi u mogućnosti da nam se pridružiš. Tekst i fotografije sa prezentacije će sigurno biti objavljeni na blogu, tako da ćeš bar virtuelno moći da saznaš kako je proteklo ovo praznično kreativno druženje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".