SRCE, SRCE I JOŠ PO NEŠTO

Zaista imam neku čudnu naviku da poduže ništa ne pišem na blogu, a onda vas odjednom zatrpam postovima. Nadam se da mi nećete zameriti, ali često se potpuno izgubim radeći sa glinom, toliko da se i ne setim da bih trebala da objavim nove kreacije na blogu. I taman kad se setim dogodi se nešto što me potpuno izbaci iz kolotečine. Svaki put ista priča. :)  
Još na samom početku 2014. napravila sam priveske u obliku srca, ali nisam se setila da vam ih odmah pokažem jer sam se “zaglupela” pravljenjem srcastih broševa. Oblik srca sam izabrala jer sam želela da, u nameri da oteram baksuz od lani, ovu godinu započnem simbolom ljubavi. 
Onda sam započela nove ogrlice i sklavirila da vam uopšte nisam pokazala srcaste radinosti. Ubedih sebe da prvo završim započete novotarije, pa da vam pokažem i njih i srca, ali me prehlada potpuno omela. Zato vam tek sada predstavljam moje srcaste radinosti.
Da vas ne bih odjednom zatrpala mnoštvom fotografija, srcaste broševe i nove ogrlice (koje sam konačno završila pre neki dan) ću vam pokazati u sledećim postovima.

2 коментара :

Drangulije said...

Ovo belo srce mi je posebno zanimljivo i lepo :)

Anya Artesania said...

Hvala Biljo! Sva ova srca su veoma lepa. Ne kažem zato što sam ih ja pravila, već su zaista takva. Ali, čini se da su bela vrlo popularna, jer jedno belo srce već prodato, a drugo je rezervisano. Takođe, još neki se raspituju za ta bela srca, tako da ću verovatno napraviti još nekoliko. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".