(NE)DOBRA DOMAĆICA

Eksperimentisanje sa novim bojama me je toliko zaokupilo da se sa teškom mukom odvajam od radnog stola. Zbog tih eksperimenata ne trpi samo blog na kom već danima nisam objavila ništa novo, već i moja mala porodica.
Sram me bilo, ali potpuno sam zanemarila kućne poslove. Sreća, pa moj dragi ima razumevanja i ne drami jer ga nije dočekao ručak i što je sobu okupirala gomila veša za peglanje. Ali, Zvrki je već dozlagrdilo, pa je svoje nezadovoljstvo zbog nedostatka pažnje počela da izražava prilično glasnim mjaukanjem i napadima na moje noge. :)
Vreme je da se trgnem iz svog sveta i da batalim eksperimentisanje na nekoliko dana. Moram malo da glumim i dobru domaćicu. Zato odoh da se uhvatim u koštac sa onom gomilom veša i malo družim sa peglom, a vi za to vreme pogledajte najnovije rezultate eksperimentisanja. :) 

4 коментара :

Drangulije said...

Vrati se brzo eksperimentisanju :) Veš neće nigde pobeći :P

Anya Artesania said...

Tačno Biljo, neće veš pobeći, već će još više da se nagomila. :D Ne brigaj, vraćam se eksperimentisanju vrlo brzo. :)

mmm.... said...

Hahahhahahaa.. da hoće veš pobjeći, jelde?!:D E, baš me nasmija komentar! :D Super ti je fora sam ovim šljokicama, sviđa mi se što su nekako sekundarne, a opet primjetne!

Anya Artesania said...

O, Selma draga, volela bih da veš pobegne, ali... Evo, opet se gomila, ali takav je život nas (ne)domaćica. :D Volim šljokice, ali kad se onako suptilno vide, tako da sam ih morala ubaciti u ove moje eksperimente. Baš se radujem što ti se dopadaju. :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".