VREME JE ZA PROMENE

Hihihi... Naslov ovog posta zvuči kao da je deo predizborne kampanje, ali u biti nema nikakve veze sa predstojećim izborima ili politikom. Jednostavno, reč je o tome da je došlo vreme da promenim izgled bloga.
Već neko vreme primećujem da imam problem pri objavljivanju postova, da naslovi i podnaslovi ne izgledaju kako bi trebalo, da su cvetići koji su bili centralna tema dizajna netragom nestali i da ceo blog šablon baguje. Dobijam mnogo poruka od čitalaca da ne mogu da ostave komentare, da im se postovi odjednom gube sa ekrana ili da im se, kada kliknu na neki link, novootvorena stranica bez ikakvog logičnog razloga blokira. Takođe, na velikom ekranu su evidentne ogromne praznine između fotografija i teksta, dok se fotografije i tekstovi na laptopovima i manjim ekranima preklapaju. Ukratko, blagi užas.
Ovako bi blog trebalo da izgleda, ali...
Zato sam kontaktirala autorku blog šablona koji koristim sa pitanjem zbog čega se sve to dešava i kako da uklonim nedostatke, ali ni nakom pet elektronskih poruka i višemesečnog čekanja nisam dobila odgovor. Za svo to vreme bagovanje je sve veće i veće i sada mi je svega toga već preko glave. Definitivno je došlo vreme za promene.
A, promena će usledeti uskoro. Jer, spremila sam novi šablon, koji ću postaviti na blog za koji dan. Postavka novog šablona i sređivanje kompletnog izgleda zahtevaće prilično vremena i truda, jer treba ponovo podesiti one silne htmp-ove (ili kako se već zovu), uskladiti sve do sada objavljene postove... Zato vas molim za malo strpljenja dok novi izgled bloga ne zaživi kako treba, kao i da mi ne zamerite zbog eventualnih brljotina tokom tog perioda.

1 komentara:

Negoslava Stanojevic said...

čekam
znam da će biti lepo

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.