VREME JE ZA PROMENE

Hihihi... Naslov ovog posta zvuči kao da je deo predizborne kampanje, ali u biti nema nikakve veze sa predstojećim izborima ili politikom. Jednostavno, reč je o tome da je došlo vreme da promenim izgled bloga.
Već neko vreme primećujem da imam problem pri objavljivanju postova, da naslovi i podnaslovi ne izgledaju kako bi trebalo, da su cvetići koji su bili centralna tema dizajna netragom nestali i da ceo blog šablon baguje. Dobijam mnogo poruka od čitalaca da ne mogu da ostave komentare, da im se postovi odjednom gube sa ekrana ili da im se, kada kliknu na neki link, novootvorena stranica bez ikakvog logičnog razloga blokira. Takođe, na velikom ekranu su evidentne ogromne praznine između fotografija i teksta, dok se fotografije i tekstovi na laptopovima i manjim ekranima preklapaju. Ukratko, blagi užas.
Ovako bi blog trebalo da izgleda, ali...
Zato sam kontaktirala autorku blog šablona koji koristim sa pitanjem zbog čega se sve to dešava i kako da uklonim nedostatke, ali ni nakom pet elektronskih poruka i višemesečnog čekanja nisam dobila odgovor. Za svo to vreme bagovanje je sve veće i veće i sada mi je svega toga već preko glave. Definitivno je došlo vreme za promene.
A, promena će usledeti uskoro. Jer, spremila sam novi šablon, koji ću postaviti na blog za koji dan. Postavka novog šablona i sređivanje kompletnog izgleda zahtevaće prilično vremena i truda, jer treba ponovo podesiti one silne htmp-ove (ili kako se već zovu), uskladiti sve do sada objavljene postove... Zato vas molim za malo strpljenja dok novi izgled bloga ne zaživi kako treba, kao i da mi ne zamerite zbog eventualnih brljotina tokom tog perioda.

1 коментара :

Negoslava Stanojevic said...

čekam
znam da će biti lepo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".