LOLITA I UVRNUTA SUKNJA

Moja drugarica i saradnica Ana učestvuje u sjajnom projektu pod nazivom Mesec Nezavisnog Šivenja (Sewing Indie Month). Tokom projekta, o kom možete više saznati ako posetite blog Štepalica, Ana će u savezu sa brojnim dizajnerima krojeva širom sveta promovisati svoj i rad njenih kolega, upoznavati nas sa njihovim životima, krojevima, tehnikama, učiti nas modelovanju i pokazati nam kako da preradimo neke od krojeva koje su osmislili.
U okviru Meseca Nezavisnog Šivenja Ana je sa tutorijalom o modelovanju kroja za neobičnu i, kako je ona naziva, uvrnutu suknju gostovala na blogu američke dizajnerke krojeva Amiti. Pogodite čiji nakit možete videti na fotografijama uz Anin tekst na blogu Lolita Patterns. :)

5 коментара :

Negoslava Stanojevic said...

Da znaš koliko se radujem. Ćestitam obema!

Anya Artesania said...

Hvala draga Negoslava, i u moje i u Anino ime. ♥

Snežana Maricic said...

Bravo!
Baš je lepo videti kako net spaja ljude.

AnaJan Stepalica said...

Anja, ni jedna slika ne moze da docara koliko je lep tvoj nakit, i kako je mastovit i trodimenzionalan svaki reljef koji na njemu izvajas. Drago mi je da smo udruzile snage, ceka nas jos mnogo zajednickih fotkanja cim se vratim s mora :)

Anya Artesania said...

Hvala mila! ♥ I meni je veoma drago što smo udružile snage i radujem se narednom druženju i fotkanju. Inače, da umem da šijem moj izbor bi bili tvoji divni krojevi. Ali, nikad nije kasno da naučim. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".