FIMO SRBIJA - ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA O POLIMERNOJ GLINI

Šta je polimerna glina? Šta je to Fimo? Kako se peče? Gde da kupim tečnu glinu? Gde da nabavim pasta mašinu? Za šta se koristi ekstruder? Koji mi alat treba za početak? Kako da napravim ogrlicu?  Kompanija Tropic Trade (zvanični zastupnik Staedtler-a za Srbiju) i moja malenkost pokrenuli smo projekat FIMO Srbija koji će vam dati odgovore na ova i još mnoga druga pitanja. Takođe, sa ponosom vas obaveštavam da sam postala FIMO ambasador za Srbiju, vođa pomenutog projekta i urednica FIMO Srbija FB stranice. Projekat je koncipiran tako da će se paralelno odvijati na mom blogu i na pomenutoj stranici. U okviru projekta FIMO Srbija koji zvanično počinje 1. oktobra 2014. godine očekuje vas mnoštvo iznenađenja, kao i interesantnih i vrednih poklona. Zato se, bez obzira da li ste početnik ili već dobro poznajete "tajne" polimerne gline, uključite na vreme i već sada počnite da pratite Facebook stranicu FIMO Srbija.

1 коментара :

Anya Artesania said...

Selma, preneću tvoje čestitke i oduševljenje ekipi iz Tropic Trade. Nadam se i ja da će sličan projekat biti pokrenut i u BiH. Inače, posredstvom sajta Tropic Trade (www.tropictrade.rs)sve FIMO proizvode mogu da nabavljaju ne samo stanovnici Srbije, već i Crne Gore, Bosne i Hercegovine...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".