FIMO SOFT I EFFECT USKORO U NOVOM I VEĆEM PAKOVANJU

U TROPIC TRADE uskoro ćemo moći kupiti FIMO Soft i Effect u redizajniranom i modernijem pakovanju. Novo pakovanje FIMO Soft i Effect će, poput onog na profesionalnom Fimu, biti resealable, odnosno glinu ćemo moći čuvati u originalnoj zaštitnoj foliji koju je, zbog lepljivog dela, lako ponovo zatvoriti.
Novina je i što će paketić FIMO Soft-a i Effect-a umesto dosadašnjih 56, težiti 57 grama. U ponudi će biti i setovi FIMO Soft-a sa po 9, 12 i 24 boje. Svaki paketić u ovim setovima će težiti 25 grama. Takođe, Staedtler je obezbedio i Class Pack, odnosno set sa 26 paketića od po 57 grama u 11 boja, a u čijem sastavu će se nalaziti i uputstva za dva projekta. Inače, sama formula FIMO Soft-a i Effect-a neće biti promenjena, već samo izgled i težina paketića.

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".