GDE U SRBIJI KUPITI FIMO POLIMERNU GLINU I ALAT?

Bez obzira u kom delu Srbije živite, nabavka FIMO polimerne gline, alata i dodataka nikada nije bila jednostavnija i lakša. Za one koji to još ne znaju kompanija TROPIC TRADE je zvanični zastupnik nemačke firme Staedtler (inače, proizvođača Fima) za našu zemlju i kao takva ima odlično razgranatu distributivnu mrežu. Zahvaljujući tome FIMO alat, dodatke, polimernu i samosušeću glinu moguće je kupiti u mnogim knjižarama i hobi/art prodavnicama širom Srbije. U ovom postu saznaćete gde u vašem gradu da odete u nabavku Fima, odnosno imena i adrese knjižara i hobi/art prodavnica u kojima možete da kupite polimernu glinu i sve ono što vam je potrebno za rad sa ovim umetničkim materijalom.
FIMO PRODAJNA MESTA ŠIROM SRBIJE
S obzirom da mnogi FIMOljupci nisu svesni da FIMO mogu da kupe bez mnogo muke, plaćanja poštarine i sličnog, u svom gradu, pripremila sam spisak svih prodajnih mesta u Srbiji. Kao što ćete primetiti, na spisku je (po abecednom redu) crvenim slovima označen grad, a ispod se (ponovo po abecednom redu) nalaze imena knjižara, odnosno hobi/art prodavnica sa adresama.
U MOM GRADU NEMA FIMO PRODAJNOG MESTA
Za one koji u svom gradu, na žalost, još nemaju knjižaru ili hobi/art radnju u kojoj bi mogli da se opskrbe Fimom, Tropic Trade je obezbedio internet prodavnicu. Kako kupovati u ovoj prodavnici saznaćete ako kliknete OVDE.
FIMO PRODAJNA MESTA U BEOGRADU
Iako mnogi misle da su beogradski FIMOljupci povlašćeni jer se kompanija Tropik Trade nalazi u njihovom gradu, znajte da ni nama nije lako. Beograd je veliki grad i ako, na primer, neko živi na Karaburmi, uopšte mu nije jednostavno da se trucka gradskim prevozom sat i nešto u jednom pravcu kako bi kupio dva paketića Fima. Pojedini FIMOljupci iz Beograda moraju da presednu u dva, čak i tri, autobusa (tramvaja, trolejbusa) da bi iz svog naselja stigli do Novog Beograda (gde se Tropic Trade nalazi). Da ne govorimo o tome da izgube još bar oko sat vremena samo u čekanju pomenutih autobusa (tramvaja, trolejbusa). Zato je mnogima od njih jednostavnije da za nekih 15 minuta dođu, recimo, do centra grada gde postoji nekoliko prodavnica u kojima mogu da se snabdeju Fimom. Prateći spisak koji sam pripremila beogradski FIMOljupci moćiće lakše da se organizuju kada krenu u FIMO nabavku.

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".