FIMO STIGAO I U VALJEVO

Znam da su se FIMOljupci iz Valjeva do sada dovijavali na razne načine kako da nabave polimernu glinu, pa sam sigurna da će se obradovati vesti da će od sada kompletan FIMO asortiman moći da nabave u svom gradu. Naime, od sada ćete FIMO glinu i alat moći kupiti u valjevskom UNA MEGA SHOP-u, gde sam, inače, u ponedeljak (11. maja), uz podršku kompanije TROPIC TRADE, održala i FIMO prezentaciju.
Još jedna divna vest je i ta da ću u Uninom kreativnom centru u Valjevu, a u okviru projekta FIMO Srbija, 26. maja od 14 do 18 časova održati radionicu sa polimernom glinom FIMO tokom koje ćemo napraviti broševe/ogrlice slične ovima na fotografijama. Na radionici ćete naučiti kako da napravite multifunkcionalni komad nakita, odnosno broš koji lako može biti pretvoren u ogrlicu. Takođe, saznaćete i mnoštvo korisnih informacija o polimernoj glini FIMO i alatu koji se koristi za njenu obradu.
Prijaviti se možete u UNA MEGA SHOP-u (Vladike Nikolaja 35) ili pozivom na broj 065.86.87.815, a kontakt osoba je MILESA. Od nje ćete, takođe, dobiti sve potrebne informacije u vezi ove radionice. Svim učesnicama je obezbeđen sav potreban alat i materijal, a kako je broj mesta ograničen bilo bi dobro da požurite sa prijavama.

0 komentara:

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.