FIMO STIGAO I U VALJEVO

Znam da su se FIMOljupci iz Valjeva do sada dovijavali na razne načine kako da nabave polimernu glinu, pa sam sigurna da će se obradovati vesti da će od sada kompletan FIMO asortiman moći da nabave u svom gradu. Naime, od sada ćete FIMO glinu i alat moći kupiti u valjevskom UNA MEGA SHOP-u, gde sam, inače, u ponedeljak (11. maja), uz podršku kompanije TROPIC TRADE, održala i FIMO prezentaciju.
Još jedna divna vest je i ta da ću u Uninom kreativnom centru u Valjevu, a u okviru projekta FIMO Srbija, 26. maja od 14 do 18 časova održati radionicu sa polimernom glinom FIMO tokom koje ćemo napraviti broševe/ogrlice slične ovima na fotografijama. Na radionici ćete naučiti kako da napravite multifunkcionalni komad nakita, odnosno broš koji lako može biti pretvoren u ogrlicu. Takođe, saznaćete i mnoštvo korisnih informacija o polimernoj glini FIMO i alatu koji se koristi za njenu obradu.
Prijaviti se možete u UNA MEGA SHOP-u (Vladike Nikolaja 35) ili pozivom na broj 065.86.87.815, a kontakt osoba je MILESA. Od nje ćete, takođe, dobiti sve potrebne informacije u vezi ove radionice. Svim učesnicama je obezbeđen sav potreban alat i materijal, a kako je broj mesta ograničen bilo bi dobro da požurite sa prijavama.

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".