FIMO ROĐENDANSKA ZABAVA

Povodom 50. godišnjice polimerne gline, u sedištu kompanije Tropic Trade (Milutina Milankovića 1C), u subotu, 14. novembra 2015. godine, s početkom u 10 časova, biće upriličena velika FIMO rođendanska zabava. Ova zabava će se pomalo razlikovati od rođendanskih proslava na koje smo navikli, jer je, u suštini, zamišljena kao divno kreativno druženje tokom kog ćemo napraviti jednu ili više zajedničkih kreacija za FIMO SVET.  
Slavljenik ne očekuje poklone, ali bilo bi fantastično ako biste poneli parče (ili paketić, šta vam više odgovara) gline u vašoj omiljenoj boji, komadić rolata koji vam je preostao od nekog prethodnog projekta, malo otpadne gline sa kojom ne znate šta biste napravili, već napravljenu perlicu ili pločicu... nešto što bismo mogli iskoristiti da zajednička kreacija za FIMO SVET bude interesantnija. 
Znamo da je mesto održavanja zabave najpogodnije beogradskim FIMOljupcima, ali voleli bismo da nam se pridruže i FIMOljupci iz ostalih gradova Srbije. Dobrodošli su svi FIMOljupci, bez obzira na nivo znanja i umeća, kao i oni kojima je FIMO već dugo zanimljiv umetnički materijal, ali nisu imali prilike da ga isprobaju. Inače, Tropic Trade je obezbedio sav potreban alat i deo materijala potreban za izradu zajedničke kreacije, a pripremljeno je i nekoliko veoma interesantnih iznenađenja. Naravno, iznenađenja vam neću sada otkriti - dođite na FIMO rođendansku zabavu i saznajte šta smo vam to lepo spremili.

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".