ZAŠTO SU NEKI FIMO PROIZVODI DOSTUPNI SAMO PO PORUDŽBINI?

Ako redovno pratite FB stranicu FIMO Srbija ili ste bar jednom posetili sajt kompanije Tropic Trade primetili ste da su pojedini FIMO proizvodi dostupni samo po porudžbini. Mnogi od vas se verovatno pitate šta to tačno znači.
Iako Tropic Trade nastoji da nam budu dostupni svi FIMO proizvodi, realnost je takva da razni setovi sa određenim brojem paketića polimerne gline ili za izradu nakita
nisu naročito popularni među srpskim FIMOljupcima ili je njihova cena takva da ne mogu baš svi da ih priušte. S obirom na to da ovi proizvodi nisu toliko traženi, pa da ne bi stajali na rafama mesecima i godinama, rukovodstvo Tropic Trade je odlučilo da oni budu dostupni po porudžbini. To znači da su nam u suštini dostupni svi FIMO proizvodi, samo što neke treba da naručimo i sačekamo određeno vreme da nam stignu.
Poručiti možete
slanjem poruke na FB stranici FIMO Srbija gde postoji poseban album sa fotografijama, opisom i cenama ovih proizvoda ili pozivom kompanije Tropic Trade na broj 011.30.16.100. Inače, na poručeno se čeka maksimalno 30 dana, mada je obično to mnogo kraće (oko 10 do 15 dana). Na vreme čekanja utiče termin poručivanja, to kada Tropic Trade poruči robu iz Staedtler-a, koliko njima treba sve da spakuju, koliko će dugo kamion biti na carini... Tropic Trade iz Staedtler-a poručuje dva puta mesečno - obično početkom i sredinom meseca. Ako, recimo, pošaljete vašu narudžbinu 17. u mesecu, onda ćete morati sačekati kada TT bude sledeći put poručivao robu iz Nemačke, plus dok ta roba prođe carinsku i kontrolu Sanitarne inspekcije.
Eto sada znate zašto su neki Fimo proizvodi dostupni samo na ovaj način.

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".