DONATORSKA IZLOŽBA SRCA NADE 7. OKTOBRA 2016.

Iako je Donatorska izložba Srca nade bila predviđena za sredinu septembra, zbog ogromne podrške ovoj akciji od FIMOljubaca iz celog sveta potreban je veći galerijski prostor, a zbog čega je pomeren datum održavanja. Razlog za izmene je najbolji mogući: mnogo više FIMOljubaca je učestvovalo u akciji nego što smo mogli i da zamislimo. NURDOR, kompanija Tropic Trade (zvanični zastupnik Staedtler-a za Srbiju) i ja želimo da svakom od vas zahvalimo na podršci i prelepim srcastim i drugim kreacijama koje ste poslali. 
Sva ta mala remek dela od polimerne gline biće ponuđena na prodaju na Donatorskoj izložbi koja će biti održana 7. oktobra 2016. godine s početkom u 19 časova u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd u Takovskoj ulici 8. Na Donatorskoj izložbi prisutni će moći da otkupe željeno Srce nade (kao i druge kreacije od polimerne gline koje su nam pristigle) tako što će donirati novac u donatatorsku kutiju NURDOR-a. Svaki pojedinac će sam odlučivati o tome koliko će novca izdvojiti za željeno Srce nade, ali nadamo se i verujemo da donirane svote neće biti male. Nadamo se da ćete i vi doći na Donatorsku izložbu i otkupiti neko Srce nade (možda baš ona koje ste vi izradili).
 * CLICK for english version

0 komentara:

 

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL

POLIMERNA GLINA TUTORIJAL
U ovom tutorijalu naučićete kako da samostalno napravite šolju i tanjirić od polimerne gline. Ovaj tutorijal obuhvata veoma detaljan tekstualni opis svakog pojedinačnog koraka sa 57 fotografija i pet šablona za precizno isecanje gline. Takođe, tu su i brojni saveti i trikovi koji će vam olakšati rad. Tutorijal podjednako mogu koristiti početnici i iskusniji kreativci i umetnici. Ono što ovaj projekat čini interesantnim jeste da koliko god šolja i tanjirića napravite, svaka od tih kreacija će biti jedinstvena i potpuno drugačija.

POLYMER CLAY TUTORIAL

POLYMER CLAY TUTORIAL
This tutorial will teach you how to make the cup decoration and saucer from polymer clay. This tutorial includes a very detailed textual description of each step, with 57 images and 5 templates for precise clay cutting. Also, there are many tips and tricks that will help you during your work. This tutorial is equally suitable for beginners, as well as for experienced creative people and artists. What makes this project interesting is that, no matter how many cups and saucers you make, each of these creations will be unique and completely different.

ABOUT ME

ABOUT ME
I'm Andrijana Anya Katavic, the face behind Studio Artesania. I'm a journalist by profession, chemist and historian by education and a self-taught applied artist by my own choice (read, for love of art). I have a long-standing career as journalist/editor, and I also write a blog, photograph, design and manufacture usable objects, and hold workshops to teach others how to work with polymer clay and other art materials... Since childhood I've dealt with the various forms of art, I have a lot of experience with pottery and painting, but in recent years I'm mostly focused on polymer clay.