DONATORSKA IZLOŽBA SRCA NADE 7. OKTOBRA 2016.

Iako je Donatorska izložba Srca nade bila predviđena za sredinu septembra, zbog ogromne podrške ovoj akciji od FIMOljubaca iz celog sveta potreban je veći galerijski prostor, a zbog čega je pomeren datum održavanja. Razlog za izmene je najbolji mogući: mnogo više FIMOljubaca je učestvovalo u akciji nego što smo mogli i da zamislimo. NURDOR, kompanija Tropic Trade (zvanični zastupnik Staedtler-a za Srbiju) i ja želimo da svakom od vas zahvalimo na podršci i prelepim srcastim i drugim kreacijama koje ste poslali. 
Sva ta mala remek dela od polimerne gline biće ponuđena na prodaju na Donatorskoj izložbi koja će biti održana 7. oktobra 2016. godine s početkom u 19 časova u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd u Takovskoj ulici 8. Na Donatorskoj izložbi prisutni će moći da otkupe željeno Srce nade (kao i druge kreacije od polimerne gline koje su nam pristigle) tako što će donirati novac u donatatorsku kutiju NURDOR-a. Svaki pojedinac će sam odlučivati o tome koliko će novca izdvojiti za željeno Srce nade, ali nadamo se i verujemo da donirane svote neće biti male. Nadamo se da ćete i vi doći na Donatorsku izložbu i otkupiti neko Srce nade (možda baš ona koje ste vi izradili).
 * CLICK for english version

0 коментара :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

FLICKR

TRANSLATOR

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

POLYMER CLAY PLANET

STUDIO ARTESANIA

STUDIO ARTESANIA
STUDIO ARTESANIA is brand name of mixed media/polymer clay artist and instructor ANDRIJANA KATAVIĆ, aka ANYA ARTESANIA. She's also the creator and curator of Polymer Clay Planet, FIMO ambassador for Serbia, and the member of the first Makin's Clay® Design Team. Her artworks have been published in a book "The Polymer Clay Artist's Guide".